top of page
  • Writer's pictureIjan

Svajonės išsipildymas! Ilgą laiką vizualizavau SAVO NAMŲ SVAJONĘ...

Atnaujinta: 02-16




Svajonės išsipildymas!!! Ilgą laiką vizualizavau SAVO NAMŲ SVAJONĘ... Ir dabar galiu pasidžiaugti, kad ji tikrai pildosi! Ačiū Dievui, kad su vyru dirbdami kitų labui, dabar jau galime įgyvendinti ir savo svajonę. Susikurti savo svajonių namus.


Čia pateikiamos IDĖJOS, kurios mums be galo patinka. Pažiūrėkite, gal rasite tai, ko norėtumėte ir savo namuose 🤗


Didžiausios padėkos: @decoratus už gipsinius apvadus bei rozetes; @medziostilius uz grindis bei duris: @maisonsdumonde bei @apsvietimo_projektavimas - šviestuvai @pasaulisnamams - už baldus; @interjero_detales_a.kari už rankų darbo interjero detales, @aisteprak ir @rasvilte už užuolaidas, ir džiaugiuosi turėjusi galimybę turėti mano tapytą paveikslą iš @menomaterija.








Interjeras traukia akį savo erdviškumu ir prabangiu dekoratyvumu. Interjere susipina pastelinių, nude tonų paletė drauge su ryškiomis gamtos spalvomis. Balduose daug natūralios medienos paviršių, kurie organiškai sąveikauja su šlifuoto aukso detalėmis bei gaiviais bei prabangiais gamtos atspalviais. Interjeras alsuoja subtilia prabanga, neperžengdamas saikingumo ir estetikos ribų.

Šio namo interjero koncepcija yra novatoriška, futuristinė, funkcionali, moderni ir estetiška. Norėjosi visus šiuos dalykus sujungti į vieną visumą, ir išgryninti pačius svarbiausius ir ašinius dalykus. Tai būtent pavyko padaryti naudojant JUNG technologinius sprendimus, „Grohe“, „Medžio apdaila“, „Cosentino“, „Laufen“, „Sapa“, „Brilliance ceiling“, „Vilniaus EJOTRA“ ir t.t.





Šis interjeras inspiravo mane sudalyvauti NAMAS X Structum konkurse.


Apie jį galite paskaityti čia:





PARTNERIŲ PRODUKTAI:

JUNG.

Metaliniai „Jung LS 990“ jungikliai, jie yra antibakteriniai, kas labai aktualu šiomis dienomis, taip pat jie turi gražų estetišką dizainą, kuris dera visame bendrame interjere.


SAPA. Aliuminio profilis „SAPA Thermo 86“ – tai naujos kartos šilto aliuminio sistema, tinkanti ir puikiai panaudotas lauko durims ir langams.

COSENTINO. „Silestone®“ paviršiai pasirinkti virtuvei ir vonios kambariui, nes„ Silestone By Cosentino“, pasaulinio masto dirbtinio kvarco akmens lyderis. Dirbtinio akmens sprendimus sudaro daugiau kaip 90% natūralaus kvarco. Ši aukštųjų technologijų sukurta medžiaga yra labai atspari dėmėms, smūgiams, įbrėžimams ir karščiui. „ Silestone “ gaminamas naudojant technologiškai pažangų procesą „N-Boost“, kuris leidžia lengvai valyti ir lengvai prižiūrėti dirbtinio akmens kvarco paviršių, taip pat pasižymi plačia spalvų palete ir spalvų ryškumo intensyvumu. Silestone® dirbtinio kvarco akmens paletę sudaro daugiau nei 90 spalvų, keturios tekstūros ir keli skirtingi formatai.


MEDŽIO APDAILA. Projektui pasirinktas dvisluoksnis parketas Boen Prestige Ąžuolas Nature, nes buvo noras turėti medines grindis, išklotas „Eglute“.


LAUFEN. Vonios kambariui pasirinkta „Ino“ "LAUFEN" kompanija. Ši kolekcija - tai tarsi nauja klasikinių praustuvo formų interpretacija. Inovatyvi kolekcija meistriškai panaudoja kūrybines „LAUFEN“ „SaphirKeramik“ galimybes. Elegantiški, viliojantys ir kone besvoriai objektai, pasižymintys paprastomis linijomis, plonomis ir tuo pačiu be galo tvirtomis sienelėmis. Mūsų pasirinkimas ant stalviršio montuojamas dubuo, taip pat aukštos kokybės vonios baldai.


VILNIAUS EJOTRA. Twinson (kompozitinės) terasų dangos, nes jos yra itin kokybiškos. Jų gamybai naudojama unikali technologija - medžio dulkių ir plastiko (PVC) granulių mišinys, kuris panaikina blogąsias ir išlaiko gerąsias medžio savybes. Taip gaunamos priežiūros nereikal


aujančios, ilgaamžės - naudojamos kol nusibosta, nes nieko joms nenutinka ir nereikia renovuoti.


GROHE. Dušui pasirinkta Euphoria (260) dušo sistema, maišytuvas ir vonios aksesuarai.

UAB DUSĖTAI - Baldai namams. Rigadin – svetainės komoda. Lova – Bowie. Projektui pasirinkti minkšti baldai. Minkštas kampa


s - Aliante.

Nes patiko modelis ir spalvų pasirinkimas. Galėjome rinktis iš itin plataus apdailos ir audinių asortimento.

DARKSIDEWOOD. TEAK EGLĖ.


Šiam projektui pasirinkta eglė, nes ji yra itin populiari dėl šios medienos elastingumo, atsparumo ir plataus panaudojimo galimybių. Ji puikiai priima dažus ir laką. DARKSIDEWOOD TEAK deginimo metodu paruošta eglės mediena palieka stiprų, šildantį įspūdį – išryškėja natūralus šio medžio grožis ir reljefas.


BRILLIANCE CEILING. Projektui pasirinktos matinės įtempiamos lubos yra pagamintos iš PVC plėvelės. Tai ideali lubų danga. Tokios lubos puikiai tinka interjerui, kuriam nebūdingi pompastiški dekoro elementai ir nėra poreikio akcentuoti lubas. Matinė plėvelė neatspindi šviesos ir aplinkinių daiktų, tokios lubos yra labai atsparios nusidėvėjimui ir vandeniui, jomis išgaunamas įdealiai lygus paviršius. Taip pat pagrindinių lubų nereikia specialiai ir kruopščiai paruošti, norint įrengti įtempiamas lubas.


VITTALI. EUROKRAAB – kontūrinių lubų sistema. Eurokraab leidžia sukurti įtempiamas lubas, vizualiai nesiskiriančias nuo gipsokartono lubų. Gaminamas iš tvirto aliuminio, kuris pasižymi atsparumu neigiamiems veiksniams ir ilgaamžiškumu. Darbo pabaigoje gaunamas visiškai lygus tarpelis, nereikalaujantis jokių apvadų, sujungimo vietoje atsiradęs nedidelis šešėlis sudaro įspūdį, jog lubos išvis nėra pritvirtintos.








97 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page