top of page
  • Writer's pictureIjan

Keraminės plytelės

Atnaujinta: 2021-03-19

Neišsirenkate vonios kambario plytelių? Kviečiu kreiptis į mane! Parinksime jums tinkamiausias plyteles, pagal jūsų skonį, bendrą namų stilių. Jei prireiks, kartu vyksime į plytelių centrą, kad rezultatas būtų tobulas.


(Pinterest)


Keraminės plytelės: klijavimo tendencijos


Vonios kambario pagrindinis dekoro elementas yra keraminės plytelės. Yra visa galybė jų rūšių bei klijavimo būdų, kurie sukuria tam tikrą stilių. Nuo skandinaviško minimalizmo iki maksimalizmo bei klasikos.


RAŠTUOTOS KERAMINĖS PLYTELĖS


Dabar pastebimas raštuotų plytelių aukso amžius. Ir to priežastis dar viena vyraujanti tendencija – rankų darbas. Jau praėjo tie laikai, kai grindų ir sienų plytelės būdavo suliejamos į bendrą visumą.


(foto Agnė Mačiūnė)


SPALVOTOS KERAMINĖS PLYTELĖS

Kaip ir kasmet, pasaulinis spalvų institutas „Pantone“ rinko metų spalvą. Tik 2021‑iesiems buvo išrinkta ne viena spalva, o dviejų derinys – šviesiai pilka (Ultimate Gray) ir vaiski geltona (Illuminating). Tad ir vonios plyteles galite rinktis šių spalvų – tikrai neprašausite.


(Pinterest)


SPALVŲ RAŠTAI

Spalvas plytelėmis galite išgauti ne tik naudodami gamykliškai spalvotas, ištapytas plyteles. Kuo puikiausiai raštą ar figūrą galite sudėlioti pasitelkę fantaziją, naudodami skirtingų tekstūrų, formų ar spalvinės gamos plyteles.


(Pinterest)


KORIO FORMOS PLYTELĖS

Šešiakampis – įmantri plytelių formą, reikalaujanti kruopštumo jas klijuojant. Šios formos plytelės yra populiarios dekoruojant tiek grindis, tiek sienas.


(Pinterest)


ILGOS, SIAUROS PLYTELĖS

Norite šį sezoną būti išskirtiniai ir rinktis netipines plyteles? Tuomet be jau minėtų šešiakampių plytelių, rekomenduojame ilgas, siauras plyteles.


ŽUVIES ŽVYNO FORMOS PLYTELĖS

Žuvies žvyno formos plytelės populiariausios buvo praėjusiais metais. Tačiau ir šiemet jos vis dar itin perkamos. Šio tipo plytelės atrodo nenuobodžiai ir suteikia erdvės / mastelio pojūtį.


(Pinterest)


VERTIKALIOS PLYTELĖS

Jei atsibodo tipinis horizontalus plytelių klijavimo būdas, klijuokite jas vertikaliai! Tokiu būdu netgi optiškai praplėsite erdvę.

(Pinterest)


ESPRESSO TONAI

Dabar itin madingos ryškios spalvos. Tačiau tiems, kurie nori šiek tiek ramesnių tonų, siūlome rinktis žemės spalvų gamą, kavos tonus.


NATŪRALIŲ GAMTOS TONŲ PLYTELĖS


(Pinterest)


NEĮPRASTŲ FORMŲ PLYTELĖS


(Pinterest)


3D PLOKŠTĖS


(Pinterest)


Garantuotai naujas futuristinis trendas 3D plokštės, kurias ruošiasi gaminti nuostabūs mano labai mylimi Lietuvių kūrėjai Decoratus



198 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page